Citymall 036 hoofdsponsor Almere City Run

17 februari 2010 08:00

STAD CENTRUM - Citymall 036, de nieuwe naam voor het stadshart Almere, is de komende twee jaar hoofdsponsor van de Almere City Run. Het winkelcentrum is blij met de reuring die het nieuwe evenement met zich meebrengt, en verwacht veel bezoekers van binnen en buiten de stad.


Een levendig evenement sluit aan bij de wens van Citymall 036 om haar positie als centrum voor en door Almeerders te versterken. Het partnership met Citymall 036 onderstreept de ambitie van de Almere City Run om veel meer te zijn dan een hardloopwedstrijd. De eerste editie van het evenement vindt plaats op zondag 30 mei.
De samenwerking tussen Citymall 036 en de Almere City Run werd deze week officieel beklonken. Arjan Dokman, voorzitter van de stichting Almere City Run, is er blij mee: "De samenwerking voelt als heel vanzelfsprekend, natuurlijk ook omdat de start en finish van ons evenement in het gebied liggen dat sinds enige tijd Citymall 036 heet. Bovendien onderstreept dit partnership onze ambitie om veel meer te zijn dan sec een hardloopwedstrijd. De Almere City Run wordt een feest voor lopers, supporters en bezoekers. Er komt live muziek, de winkels zijn open, we hebben tal van extra activiteiten. Zondag 30 mei wordt echt een hardloopfestijn!"

Unibail-Rodamco

Ook Rowena Ladeur, marketing-communicatiemanager van Citymall 036-eigenaar Unibail-Rodamco, is verheugd over de samenwerking: "Het is ons streven continu te verrassen, van ons centrum een combinatie te maken van winkelen, entertainment, cultuur en nog veel meer. De Almere City Run is daar een prima voorbeeld van, met de finish in ons winkelcentrum. Zeg nu zelf, waar maak je het mee dat je deelneemt aan een sportief evenement en daarna op dezelfde plek lekker kunt gaan shoppen, of een terrasje pakken met vrienden of familie? Ik weet zeker dat Almere gaat genieten van de Almere City Run!"
Inmiddels is de inschrijving van de Almere City Run geopend voor individuele deelnemers, die de ambitie hebben één tot drie rondjes om het Weerwater te lopen (7 km, 14 km, of een halve marathon). Binnenkort start ook de aanmelding voor de groepsonderdelen (business run, kids run en school run). In maart beginnen de wekelijkse voorbereidingstrainingen, in samenwerking met Hardlooptrainingen Almere (informatie-avond op woensdag 17 februari). Kijk voor meer informatie op www.almerecityrun.nl. Activiteiten van Citymall 036 zijn te vinden op www.citymall036.nl.