Club Melchior met Ruben, Tijl en Ruben in SchouwburgKrankzinnige mix van karaoke en kooidansen

28 april 2010 07:00

STAD CENTRUM - 'Club Melchior' opent zaterdag 8 mei haar deuren in schouwburg Almere. De derde theatervoorstelling van Ruben van der Meer, Tijl Beckand en Ruben Nicolai reist tot en met juni door Nederland. Het belooft een krankzinnige mix te worden van karaoke en kooidansen.


Met de succesvolle shows van de Lama's en de opvolger 'Budget Jongerendag' hebben Ruben van der Meer, Tijl Beckand en Ruben Nicolai de Nederlandse theaters jaren op hun kop gezet. Met hun derde project gaan ze de vaderlandse zalen op hun grondvesten laten trillen. Geen gemits en gemaar, niet lullen maar poetsen. Letterlijk! De grond van het podium wordt schoongeboend en alle overtollige troep de deur uitgesmeten. Een avond terug naar een essentie: van karaoke tot kooidansen en van rollerdisco tot revolutie. Een krankzinnige mix van stijlen. Vaste nummers, maar er wordt natuurlijk ook volop geïmproviseerd, zoals bij de Lama's. Een nieuw tijdperk is aangebroken, er gaat gewerkt worden! Ook in de pauze...
Tijl Beckand: "Club Melchior is de theatervoorstelling waar ik het meest trots op ben. Improvisatie, groots spektakel, musical nummers, nagesynchroniseerde Duitsers...het heeft alles. Wij spelen al jaren in Rotterdam voor volle zalen, een heerlijk publiek dat als geen ander publiek alles geeft. Ik kan niet wachten om met deze show alles wat we hebben gehad terug te geven."
Meer informatie: www.clubmelchior.nl. (Foto: Esmee van Loon)