Club-One-Love in Spotlight

15 oktober 2008 07:00

ALMERE - De 30 Singles dans- en ontmoetingsgelegenheid Club-One-Love heeft er inmiddels een half jaar opzitten en organiseert zaterdag 18 oktober een speciale 'neon-night' in Spotlight.


Voor (Almeerse) singles is er een hele leuke Singles Club die eens per maand in Spotlight een feest organiseert. Het is heerlijk dansen op de 70s-, 80's- en 90's- muziek en nieuwe contacten zijn snel gemaakt. Inmiddels hebben meer dan 15.000 mensen de website bezocht. De Club-One-Lovers komen niet alleen uit Almere, maar inmiddels ook uit Lelystad, Hilversum, Huizen, Zeewolde, Amstelveen, Hoofddorp en Amsterdam.
Het feest van 18 oktober wordt een speciale avond en bezoekers worden gevraagd in het wit te komen, daar de zaal gedecoreerd zal worden met speciale black-lightverlichting en decoraties tijdens de 'neon-night'. De muziek zal worden afgewisseld met korte optredens van zangers/gitaristen.
Club-One-Love geeft 18 oktober elke honderdste bezoeker een verrassing. Meer informatie: www.club-one-love.nl. Spotlight, Amsterdamweg 1, Almere Stad, Stedenwijk.