Club wil graag link met regio in naam terugzienKies een nieuwe naam voor FC Omniworld

24 december 2008 08:00

ALMERE - Voetbalclub FC Omniworld overweegt volgend seizoen onder een nieuwe naam mee te doen aan de Jupiler League. De club nodigt iedereen uit om een nieuwe naam te verzinnen. Dat kan een aardige prijs opleveren.


De club dankt de huidige naam aan het Omniworld-project dat tien jaar geleden van start ging. Bedoeling was dat verschillende topsportverenigingen in Almere onder dezelfde naam actief zouden zijn en elkaar op die manier konden versterken. Inmiddels is van die sportieve droom weinig meer over. De basketballers van Omniworld zijn dit seizoen gestopt en ook de volleybaltak heeft het moeilijk.
Ondanks dat op dit moment de sportieve prestaties minder zijn, gaat het met de voetbalclub FC Omniworld echter nog steeds crescendo.
Nu de Almeerse Omniworld-gedachte definitief van de baan is, lijkt de tijd aangebroken om dit boek te sluiten. Het bestuur van FC Omniworld denkt dan ook na over een nieuwe naam. Iedereen krijgt de kans om suggesties voor de naam in te leveren. De club wil daarbij graag een link met de regio in de naam terugzien.
Wie een leuk idee heeft, kan die kwijt op de website www.fcomniworld.nl of de vondst mailen naar info@fcomniworld.nl. De club stelt aardige prijzen in het vooruitzicht.