Clubavond op vrijdag en zaterdag, Nederlandstalig op donderdagDe President brengt 'clubgevoel' naar Grot

15 april 2009 07:00

STAD CENTRUM - Het Almeerse uitgaansleven krijgt een nieuwe 'boost' in de vorm van een prachtige uitgaansgelegenheid: De President. Op de hoek van de Grote Markt in Almere Stad is het chique club-café-restaurant van Sandor Severijnse en Pank van Heemskerk te vinden.


Elke vrijdag en zaterdag na 23.00 uur wordt De President een club waarbij top-DJ José voor de muziek zorgt, barpersoneel de cocktails en Champagne tevoorschijn halen en het échte clubgevoel naar voren halen. "We hebben dezelfde geluidsinstallatie als Escape heeft", zegt Sandor. "Daar hebben we dus flink in geïnvesteerd. De DJ-programmering DJ José onder zijn hoede genomen, die elke vrijdag en zaterdag, als hij niet in het buitenland is, ook zal draaien. Verder hebben we DJ El Torro, ook een bekende in het clubcircuit, en diverse andere DJ's."
Donderdag is Nederlandstalige avond in De President. Sandor: "Dan hebben we live Amsterdamse en Nederlandstalige muziek van Marco de Vos, een leuke Almeerse zanger. En op vrijdag is het vanaf 17.00 uur tijd voor de bedrijfsborrel, tot 23.00 uur natuurlijk, als de clubavond begint."
De President richt haar pijlen op publiek van 21 jaar en ouder. "We zijn ook iets luxer dan de andere cafés op het plein. En we vinden het eten erg belangrijk: we hebben drie koks in dienst waarvan één Franse kok voor de patisserie. Hij heeft ook gewerkt in het Amstel Hotel. Maar ook de andere gerechten op de kaart, lunch en diner, zijn nét even iets anders dan gewoon."

Bedrijfslunches

Op de eerste verdieping is ruimte voor zo'n twintig gasten. Sandor: "Dat kan gereserveerd worden voor bijvoorbeeld bedrijfslunches. Er hangt ook een plasmascherm waar presentaties gehouden kunnen worden, onder het genot van lekker eten en drinken."
De President is alle dagen van de week geopend. Zondag tot en met woensdag van 11.00 tot 00.00 uur, donderdag tot 01.00 uur en vrijdag en zaterdag tot 04.00 uur.
De President

Grote Markt 1
1315 JA Almere
www.de-president.nl
036-7853000