Coaching, counseling en AurahealingEigen praktijkruimte voor Serein-Coaching

19 november 2008 08:00

ALMERE - "In mijn praktijk kan iedereen met een hulpvraag terecht. Ik ben van huis uit maatschappelijk werkster en heb daarnaast veel aanvullende opleidingen gevolgd. Zowel op het reguliere vlak, als ook op het gebied van spirituele ontwikkeling. Het is heerlijk dat ik nu alles kan combineren in mijn eigen praktijk."


De Almeerse Betty Maloncy is deze maand begonnen met haar eigen praktijk Serein-Coaching aan de G.T. Rietveldstraat 170A. "In mijn praktijk gaat de reguliere hulpverlening hand in hand met de alternatieve hulpverlening. Mensen kunnen kiezen voor coaching- of councelingsessies, maar ook voor emotioneel werk. Zo heb ik de tweejarige beroepsopleiding Aurahealing afgerond. Aurahealing is een vorm van energiewerk. Daarbij ga ik uit van de energielagen die een ieder van ons om zich heen draagt. Soms is die uit balans. Dit heeft vaak te maken met negatieve of traumatische ervaringen die we in ons leven meemaken. Met methodes als reiki of Aurahealing en het behandelen van de chakra's kan ons lichaam zich weer herstellen. Er is steeds meer vraag naar spirituele hulpverlening. Cliënten kunnen zelf kiezen of ze daarvan gebruik willen maken. Niets is verplicht, uiteraard. Ik ben aangesloten bij een beroepsvereniging en werk onder het tuchtrecht. Klanten hebben de mogelijkheid om de behandeling of begeleiding geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen, afhankelijk van hoe ze verzekerd zijn."
Serein-Coaching, de naam van de praktijk, heeft ook een speciale betekenis voor Maloncy. "Serein staat voor het serene. Het pure en zuivere. Het is namelijk de bedoeling dat degene die hulp zoekt uiteindelijk zichzelf vindt. Daarin is het belangrijk dat je oprecht naar jezelf bent. Ik kan daarbij helpen. Als hulpverlener heb ik vaak mogen horen dat ik een kalmte uitstraal die mensen als plezierig ervaren."

Serein-Coaching

G.T. Rietveldstraat 170A
1333 LJ Almere
06-17960736
info@serein-coaching.nl
www.serein-coaching.nl