Commissaris als coach voor het MKB

06 december 2009 10:22

ALMERE - Ondernemers in het MKB beslissen graag zelf. Praktisch werken op basis van inzicht en gevoel in plaats van een dik schriftelijk plan. Dat pakt vaak goed uit, maar soms gaat het mis of wordt de mentale druk te groot. Een commissaris kan uitkomst bieden, want een commissaris geeft praktische hulp en biedt veel voordeel.


Hoe? Dat horen ondernemers tijdens de Regiohartslagbijeenkomst van de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland (KvK) op donderdag 10 december.
Tijdens de Regiohartslagbijeenkomst van de KvK vertelt een ondernemer over zijn ervaring met een commissaris. Ook vertelt hij wat klankborden met een commissaris hem heeft opgeleverd. Een ondernemer die zelf commissaris is bij een bedrijf vertelt wat hij in de praktijk voor het bedrijf doet. Deelnemers krijgen alle ruimte om vragen te stellen en tijdens de borrel met de sprekers na te praten.
Voorafgaand aan de bijeenkomst onderzocht het Regiohartslagonderzoek van de KvK hoe ondernemers beslissen, doen ze alles alleen of zoeken ze hulp. De uitslag hiervan wordt tijdens de bijeenkomst besproken.
Aanmelden via www.kvk.nl/regiohartslag101209. De Regiohartslag vindt plaats op 10 december bij de KvK, Printerweg 6 in Amersfoort van 16.30 tot 18.30 uur. Deelname is gratis.