Compleet nieuwe inrichting bij Welahaarden

30 september 2009 07:00

MUZIEKWIJK - Alweer zeven jaar geleden betrok Welahaarden BV het nieuwe pand aan de Operetteweg 3F in Almere. Nu werd het volgens eigenaren Marcel en Wendy tijd voor iets nieuws. Zij hebben net de laatste hand gelegd aan een compleet nieuwe inrichting van de showroom met nieuwe kachels, open haarden, inbouwhaarden en schouwen.


Vorige week is het nieuwe stookseizoen van start gegaan. Als de dagen korter worden en koeler is er niets heerlijkers om binnen te zitten voor een knapperend en vooral warm haardvuur. Bij Welahaarden is er voor elke beurs een kachel of open haard te vinden. Professioneel dealerschap van bekende merken en vakkundige levering is hierbij in handen van Welahaarden. Marcel: "We kunnen de hele range bieden, van klassiek tot de meer moderne modellen. Nu zijn vooral de moderne modellen in swing en we zien een verandering in de markt met vrijstaande en inbouwkachels."
Welahaarden is ingesprongen op een aantal vrijgekomen dealerschappen en is nu leverancier van topmerken. "De kachelmerken kiezen een aantal bedrijven in Nederland die hun modellen mogen verkopen. Wij hebben onze nek uitgestoken en zijn nu dealer van bijna alle topmerken kachels. Nu hebben we een enorm assortiment waaruit we kunnen leveren", zegt Marcel met gepaste trots. "Vooral Dik Geurts, Hwam en Dovre hebben mooie producten, die leveren een heel eigentijdse kachellijn. Nestor Martin heeft een kachel met een bijzondere 'Woodbox'-technologie: ongeacht de warmte die het afgeeft, heb je altijd een mooie vlam en dat met een afstandsbediening vanuit je luie stoel! Met Dru en Spartherm maken we ook het inbouwprogramma helemaal compleet."

Hapje en drankje

Om de showroom onder de aandacht te brengen nodigen Marcel en Wendy oude en nieuwe klanten uit om de komende zaterdagen met een hapje en een drankje deze te bewonderen. In oktober en november zijn er meerdere stookavonden waar iedereen zich voor op kan geven. Er wordt dan het stoken met Knackholz openhaardhout gedemonstreerd, waar Welahaarden dealer van is. Dit werkt op oven getrommeld hout, prachtige blokken haardhout, en kurkdroog.
Neem een kijkje in de showroom voor een demonstratie en de overige modellen. Welahaarden is geopend van donderdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en het is mogelijk om 's avonds op afspraak langs te komen.

Welahaarden BV

Operetteweg 3F
1323 VJ Almere
036-5295491 of 06-53296009 (beste op te bereiken)
www.wela.nl