Complete inrichting voor nog geen 2500 euroTeak House opent vestiging in Almere

01 april 2009 07:00

MOLENBUURT - Aan de Papiermolenweg 26 in Almere Buiten is deze week de Almeerse vestiging van het Teak House open gegaan. Dat is goed nieuws, want bij het Teak House zijn kwaliteitsmeubelen verkrijgbaar tegen een superlage prijs.


"Teakhout is een keiharde houtsoort", legt eigenaar Evert van Beijnum uit. "Onze meubelen komen echt van een topfabrikant die uitsluitend werkt met gerecycled hout dat dus niet meer 'scheurt'. Het is vuilafstotend en onderhoudsvrij."
Zelfs als er een glas rode wijn op het tafelblad valt, kan het eenvoudig direct met een doekje worden opgeveegd. Van Beijnum: "Maar zelfs als je niets zou doen en het zou de hele nacht intrekken, is het met wat zachte groene zeep weg te krijgen. Zelfs krassen zijn verwijderbaar: gewoon even heel lichtjes opschuren."
In de winkel aan de Papiermolenstraat staan talloze meubelen opgesteld. Op de eerste etage staan ook teakhouten tuinmeubels en een zeer grote collectie bankstellen. "We geven daarbij een laagste prijs-garantie", stelt Van Beijnum die in Alblasserdam en Werkendam al twee succesvolle vestigingen heeft. "Het merk dat wij verkopen is ook in traditionele winkels verkrijgbaar. Wij zitten daar vijftig tot zeventig procent onder."
Zo levert Teak House een complete inrichting voor slechts 2.495 euro. Daarvoor krijgt de klant een bankstel (2zits), een dressoir, een flatscreen-tv-meubel, een vitrinekast, een eettafel met vier stoelen en een salontafel. "We kunnen niet alles, maar wel een heleboel op voorraad leveren en voor bankstellen geldt een levertijd van vier weken", legt Van Beijnum uit. "Wij heten u van harte welkom in onze winkel."

Teak House Almere

Papiermolenweg 26
1333 DG Almere
036-5327929
www.teak-house.nl