Corrosia! Kroost in herfstvakantie

19 oktober 2011 05:00

ALMERE - Grauwe lucht, wind en regen, de herfst is nu echt begonnen. Dat betekent binnen blijven, maar geen nood! Tijdens de herfstvakantie, van zaterdag 22 tot en met zaterdag 29 oktober, is er weer volop kunstplezier voor jong én oud bij Corrosia! Kroost, de KinderKunstvaKantie in Corrosia! Theater de Roestbak.


Deze Corrosia! Kroost wordt er heel wat gefantaseerd, gaan kleine en grote leugens de ronde en worden geheimen goed bewaard. Het meisje Spoonface neemt je mee in haar eigen wereld in de gelijknamige voorstelling van de Almeerse theatergroep BonteHond. In de voorstelling ‘Niks mee te maken!’ van theatergroep Hetpaarddatvliegt verzint Jim de ene leugen na de andere, totdat hij ontdekt dat zijn moeder ook iets verbergt. Voorafgaand aan de voorstelling kun je zelf laten zien hoe goed jij iemand voor de gek kunt houden tijdens de spannende theaterworkshop ‘Ik lieg nooit!’.

Spannend

Verder zijn er tijdens Corrosia! Kroost weer leuke en spannende jeugdfilms te zien: ‘Mijn opa de bankrover’ (van de regisseur van Polleke), de tekenfilm ‘Van de kat geen kwaad’ en de klassieker ‘Pipi langkous gaat van boord’. Tijdens de workshops mogen alle volwassenen thuis worden laten, maar naar het theater en de film mag de hele familie mee.
Corrosia! Kroost, zaterdag 22 tot en met zaterdag 29 oktober in Corrosia! Theater de Roestbak. Toegang: van 5 tot 7,50 euro. Reserveren: (036) 521 56 48 of reserveren@corrosia.nl. Meer informatie: www.corrosia.nl.