COVID Revalidatie Training bij Fysiotherapie Zorggroep Almere

16 februari 2021 08:00

ALMERE - Het coronavirus kan een grote impact hebben op conditie en spierkracht. Het is belangrijk om na herstel van het virus snel te starten met revalidatie, zodat de dagelijkse bezigheden weer snel kunnen woren opgepakt. Fysiotherapie Zorggroep Almere heeft hiervoor een speciaal revalidatieprogramma ontwikkeld: COVID Revalidatie Training.

COVID Revalidatie Training is geen reguliere sporttraining maar gespecialiseerde en verzekerde revalidatiezorg gericht op spoedig herstel. De zorg wordt gegeven door speciaal daarvoor opgeleide fysiotherapeuten van Fysiotherapie Zorggroep Almere. De deelnemer gaat aan de slag om de spierkracht op te bouwen, ademhalingstechniek en algemene conditie te verbeteren en zo het vertrouwen in het lichaam weer terug te krijgen.

Fysiotherapie Zorggroep Almere maakt gebruik van de moderne trainingsfaciliteiten van samenwerkingspartner Urban Gym Almere aan de Hopperzuigerstraat 39. De filosofie van Urban Gym Almere, verantwoord sporten en bewegen, gezonde voeding en voldoende rust en ontspanning, sluit goed aan bij die van Fysiotherapie Zorggroep Almere. Urban Gym Almere is ook betrokken bij de ontwikkeling van het moderne Trainingscentrum van Fysiotherapie Zorggroep Almere.

(Foto: aangeleverd)