Creatief bezig zijn bij Workshop Almere

26 november 2008 08:00

ALMERE - Op de Steiger 91 in Almere Haven hebben Anouk Buitenweg en Carmen Giele de deuren geopend van Workshop Almere. Hier kan iedereen die het leuk vindt om creatief bezig te zijn, workshops volgen in mozaïeken, kransen en sieraden maken.


Anouk en Carmen zijn twee actieve moeders die het heerlijk vinden om in hun spaarzame vrije tijd bezig te zijn met iets anders dan het huishouden, naar sportclubs rijden en overhoren. Zelf mozaïeken zij al geruime tijd en ook tijdens het maken van mooie seizoenskransen en zeepkettingen (de nieuwste trend!) komen zij helemaal tot rust. De kennis en ervaring die zij in de afgelopen jaren hebben opgedaan willen zij graag met anderen delen.
In het verleden gaven zij al workshops vanuit hun huis en tuin, en nu dus in hun eigen gezellige ruimte in Almere Haven. Hier kunnen zij niet alleen individuele bezoekers ontvangen maar ook groepen voor vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes.
Wat Anouk en Carmen vooral belangrijk vinden, is dat de mensen die bij hun een workshop komen volgen een gezellige en ontspannen tijd hebben, nieuwe mensen ontmoeten of met collega's, buren of vriendinnen een paar leuke uren doorbrengen in een andere omgeving. Daarnaast gaan deelnemers met iets moois naar huis.
Als de huizen weer versierd worden voor Kerst, start Workshop Almere met het geven van workshops kerstkransen maken. Vanaf 10 december zijn er verschillende data waarop deze cursus gegeven wordt. Hier zin in of misschien één van de andere workshops? Kijk dan op de site www.workshopalmere.nl.