Creatievelingen helpen Almeerse kinderen

14 maart 2012 06:00

FAUNABUURT - Badjasjes, knuffeldekentjes, memoborden, opbergtassen voor kinderen. Zaterdag 17 maart gaan deelnemers aan de 1111marathon in buurthuis Het Forum in Almere er voor zorgen dat al deze spullen gemaakt gaan worden.


Twaalf uur lang werken zij geheel belangeloos aan de meest uiteenlopende creaties. Alle creaties worden gedoneerd aan het Voedsel Loket Almere en het project 1111kinderkamers. Stichting CreaPower wil hiermee een bijdrage leveren voor de kinderen in Almere die het om welke reden dan ook niet zo breed hebben thuis.
Stichting CreaPower is opgericht om dit soort creatieve goede doelen-acties in te stimuleren. Wie creatief is wordt van harte uitgenodigd om die creativiteit in te zetten om iets voor een ander te betekenen.
Door de vele sponsoren, zowel bedrijven als particulieren, is het mogelijk om deze creatieve marathon te organiseren. De deelnemers komen uit heel Nederland en zetten zich belangeloos in voor deze actie. De meesten van hen zijn ook daadwerkelijk twaalf uur lang aanwezig om er voor te zorgen dat er heel veel stukken gemaakt worden.
Creatievelingen kunnen zich nog aanmelden om mee te doen aan de 1111marathon. Dit kan via www.1111marathon.nl. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een paar uurtjes, of gewoon doneren.