Cursisten Kunstlinie in jubileumvoorstelling

10 december 2008 08:00

ALMERE - De eerste voorstelling was binnen anderhalve week uitverkocht, daarom is er op zondag 14 december om 19.30 uur een extra voorstelling ingelast. Dan speelt vanwege het 30-jarig jubileum van Kunstencentrum de Kunstlinie de voorstelling 'Ti Amo', waar zo'n 150 cursisten aan mee doen.


'Ti Amo' is het verhaal dat speciaal voor deze voorstelling werd geschreven. Het gaat over een Italiaanse circusfamilie die na vele omzwervingen haar thuis vindt in de Kunstlinie. 'Ti Amo' is een theatrale roadmovie vol muziek, dans, zang, humor, ontroering en feestelijk spektakel. Aan de voorstelling doen vele tientallen cursisten van de Kunstlinie mee, die de afgelopen maanden hard hebben gerepeteerd in samenwerking met enkele amateurkunstverenigingen. De artistieke leiding van 'Ti Amo' is in handen van Vincent van den Elshout, een ervaren en professioneel regisseur van talloze nationale en internationale theaterproducties.

Elke cursist een VIP

De Schouwburg Almere wordt voor deze jubileumvoorstelling speciaal omgebouwd, waardoor op het podium zelf óók een tribune komt te staan. Elke cursist komt in aanmerking voor een VIP-behandeling op deze speciale tribune.
Kaarten zijn te koop bij het bespreekbureau Schouwburg Almere of telefonisch via
036-8455555. Losse kaarten kosten 8,75 euro.