Cursus ‘Uitkomen met je inkomen’

04 april 2012 05:00

MUZIEKWIJK - De Werkgroep Arme Kant van Almere (AKA) organiseert vanaf 5 april op vier achtereenvolgende donderdagochtenden de cursus ‘Uitkomen met je Inkomen’ voor mensen met een minimum inkomen.


De cursus gaat over het omgaan met financiën, het vergroten van de eigen weerbaarheid en het belang van vrijwilligerswerk. De cursus is voornamelijk gericht op mensen met een laag inkomen of een uitkering. Iedereen echter die kampt met problemen om met geld om te gaan is welkom.
De cursus wordt gegeven in ’t Klankbord aan de Pianoweg 117, nabij station Muziekwijk). De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten, die gehouden worden op donderdag 5,12,19 en 26 april. De lessen beginnen om 9.15 uur en duren tot 12.30 uur. De laatste dag wordt afgesloten met een lunch en presentaties en eindigt om 15.15 uur. Deelname is gratis, reiskosten binnen Almere worden vergoed.
Aanmelden kan bij het Inloophuis ‘de Ruimte’ aan de Hengelostraat 39, gebouw ’t Klankbord aan de Pianoweg 117 of door naam, adres en telefoonnummer te mailen naar aka_cursus@hotmail.com onder vermelding van ‘Uitkomen met je Inkomen’. Maximaal zestien personen kunnen deelnemen aan de training. Toelating geschiedt op volgorde van aanmelding. Bij meer aanmeldingen zal men op een wachtlijst worden geplaatst voor de cursussen in het najaar van 2011.