Cursus om te stoppen met roken

28 januari 2009 08:00

ALMERE - Almer organiseert in samenwerking met STIVORO (Stichting Volksgezondheid Roken) de cursus 'Pakje Kans - samen stoppen met roken'.


Deze training is één van de hoogst scorende ondersteuningsmethoden en maakt de kans op succes ruim driemaal groter dan stoppen met roken op eigen houtje. Veel rokers willen stoppen met roken maar haken vroegtijdig af. Landelijk is bewezen dat een zorgvuldig samengestelde cursus een uitstekende kans biedt op een goed resultaat.


Tien bijeenkomsten

De cursus Pakje Kans bestaat uit tien bijeenkomsten van anderhalf uur. De eerstvolgende cursus start woensdagavond 25 februari op het hoofdkantoor van Zorggroep Almere, Randstad 22-01 in Almere Stad. De bijeenkomsten duren van 19.30 - 21.00 uur.
Informatie en aanmelding

Voor meer informatie en aanmelden is Almer op werkdagen van 8.00 - 18.00 uur telefonisch bereikbaar via de Zorglijn, 0900 - 77 55 777 (lokaal tarief). Mailen kan ook naar almer@zorggroep-almere.nl.
Op de website van Almer - www.almer.nl - staat een overzicht van alle cursussen.
Daarnaast kunnen geïnteresseerden zich via een inschrijfformulier op de website rechtstreeks inschrijven voor een bepaalde cursus.