Cursus 'Uitkomen met je inkomen'

15 oktober 2008 07:00

ALMERE - De Werkgroep Arme Kant van Almere (AKA) organiseert in oktober/november opnieuw een gratis cursus 'Uitkomen met je Inkomen' voor mensen met een minimum inkomen.


De cursus gaat over het omgaan met financiën, het vergroten van de eigen weerbaarheid en het belang van vrijwilligerswerk. De cursus is voornamelijk gericht op mensen met een laag inkomen of een uitkering. Iedereen echter die kampt met problemen om met geld om te gaan, is welkom.
De cursus wordt gegeven in 't Klankbord aan de Pianoweg 117, nabij station Muziekwijk en bestaat uit vier bijeenkomsten. De eerste is op donderdag 23 oktober. De lessen beginnen om 9.15 uur en duren tot 12.30 uur. Deelname is gratis, reiskosten worden vergoed en voor kinderopvang (voor kinderen tot 4 jaar) wordt gezorgd.
Aanmelden of informatie via inloophuis 'De Ruimte' aan de Hengelostraat 39, op werkdagen van 10.00 tot 12.00 uur, telefoon (036) 533 94 64, of door naam, adres en telefoonnummer te mailen naar aka@hotmail.com onder vermelding van 'Uitkomen met je Inkomen'. Maximaal 20 personen kunnen deelnemen aan de training. Toelating geschiedt op volgorde van aanmelding.