Dé gezonde vitamineleverancierThe Orangebox Almere stuurt klanten naar U2-concert

15 april 2009 07:00

ALMERE - Een lekker glas jus d'orange bij het ontbijt is een goed en gezond begin van iedere dag. The Orangebox Almere, gerund door Willem en Agnes van der Ploeg, levert sinds twee jaar kistjes met perssinaasappels aan huis. Tot 15 juni maken alle nieuwe klanten kans op kaarten voor het concert van U2 op maandag 20 juli 2009.


Jus d'orange is lekker, maar: slepen met zware netten sinaasappels van de groenteboer of de supermarkt is echter voor niemand een aantrekkelijke bezigheid. Daarom wordt het glaasje verse jus maar al te vaak vervangen door een glaasje-uit-het-pak of het verdwijnt helemaal van tafel.
Particulieren maar ook horeca hebben inmiddels kennis gemaakt met deze nieuwe formule. The Orangebox Almere levert gegarandeerd eerste kwaliteit perssinaasappels, het hele jaar door en tegen een vaste prijs van 17 euro per kist. Een kistje van vijftien kilo perssinaasappels wordt gratis thuisbezorgd, op een moment dat de klant ook thuis is.
Inmiddels heeft The Orangebox Almere meer dan tweehonderd vaste klanten, die gebruik maken van deze gezonde vitamineleverancier!

Actie voor nieuwe klanten

Met een unieke actie wil The Orangebox Almere haar nieuwe klanten extra verwennen. Alle nieuwe klanten die zich tot 15 juni 2009 bij the Orangebox Almere aanmelden, maken kans op twee kaarten voor het concert van U2 in de Amsterdam Arena op 20 juli 2009. Alles wat u dus hoeft te doen is minimaal één bestelling bij the Orangebox Almere te doen.
De winnaar wordt bekend gemaakt in Almere DEZE WEEK van 24 juni 2009.
Bestellen kan via de besteltelefoon 036-5408424 of via internet www.orangebox.nl.
The Orange Box Almere e.o.

Rembrandtweg 4
1318 HV Almere
036-5408424
www.orangebox.nl