'Dé persoonlijke schakel voor al uw woonwensen'De Interim Makelaar neemt Van Nieuwpoort over

03 juni 2009 07:00

EILANDENBUURT - "De Interim Makelaar neemt het volledige klantenbestand van Van Nieuwpoort over", zegt Ingrid Goutier, directeur/eigenaar van De Interim Makelaar, tevens NVM-kantoor.


"Het gaat mij aan het hart dat een collega na 12,5 jaar op deze manier moet stoppen", zegt Ingrid. "Maar natuurlijk ben ik wel blij dat Jos van Tol van Van Nieuwpoort Makelaars ons kantoor heeft uitgekozen." Van Tol koos haar na een zorgvuldige afweging. Al zijn klanten stelde hij afgelopen week van de overname via een brief op de hoogte. Van Tol: "Ingrids jarenlange ervaring als beëdigd makelaar/taxateur heeft ons er volledig van overtuigd dat zij de juiste persoon is voor onze klantenportefeuille. Met haar passie en haar vakmanschap behartigt zij de belangen van de klanten bij de verkoop van hun woning volledig."

De persoonlijke schakel

De Interim Makelaar heeft zich de afgelopen jaren als gedegen NVM-makelaar reeds bewezen en staat in Almere en omgeving bekend met als slogan 'Dé persoonlijke schakel voor al uw woonwensen!'. Ingrid Goutier knikt en zegt: "Met al deze nieuwe klanten neem ik uiteraard zelf contact op. Persoonlijke aandacht is bij De Interim Makelaar vanzelfsprekend. Iedere opdracht blijft maatwerk en ik hecht er dan ook groot belang aan om iedereen zo optimaal mogelijk te begeleiden tijdens het gehele verkoopproces."

De Interim Makelaar

Gran Canariastraat 26-28
1339XJ Almere
036-5481042
info@de-interim-makelaar.nl