DAC Stedenpunt verhuisd naar Staatsliedenwijk

12 november 2008 08:00

ALMERE - Het DAC Stedenpunt heeft afgelopen week haar vertrouwde locatie verlaten en haar intrek genomen in Het Kardoes, het buurtcentrum in de Staatsliedenwijk. De feestelijke opening vond woensdag 5 november plaats aan de J.G. Suurhoffstraat 45 op de eerste etage.


De Stichting DAC Almere is een samenwerkingsproject van Kwintes, de Meeregaard Symfora Groep en het Platform gebruikers GGZ. Het centrum zet zich in voor mensen die psychische problemen hebben (gehad) om een zinvolle daginvulling te creëren. Mensen uit de regio Almere en Zeewolde met als grens de Knardijk kunnen bij het DAC hulp krijgen om de draad weer op te pakken. Ze kunnen andere gelijkgestemden ontmoeten en persoonlijke begeleiding en coaching, activiteiten, cursussen, trajectbegeleiding en werk krijgen. DAC Almere biedt activiteiten vanuit de locaties: DAC Stedenpunt in buurtcentrum 't Kardoes aan J.G. Suurhoffstraat 45, 1314 NR Almere (036-5305209), activiteitenlandgoed Het Ooievaarsnest en Het Clubhuis.
Ook is het DAC binnenkort op de begane grond in de Hulk te vinden in De Haak in Almere Haven, want dinsdag 4 november heeft de sleuteloverdracht plaatsgevonden.
Voor meer informatie: www.dacalmere.nl of 036-5336424.