Daddy Daycare

24 september 2008 07:00

ALMERE - Daddy Daycare biedt sinds 2006 op kleinschalig niveau reguliere dagopvang, voorschoolse opvang en naschoolse opvang aan in Almere en in Amsterdam.


Bijzonder van Daddy Daycare is dat zij een van de weinige kinderdagverblijven in Almere en in de provincie Flevoland zijn, die naast regelmatige opvang op vaste, hele en halve dagen, ook flexibele 24-uursopvang aanbieden, op dagen en tijden die ouders het beste uitkomen.
Ook kunnen ouders voor vakantie-opvang bij Daddy Daycare terecht. Inmiddels weten steeds meer ouders de weg naar Daddy Daycare te vinden en kiezen hiermee bewust voor kleinschalige opvang. Er zijn inmiddels een paar vestigingen in Amsterdam en zes vestigingen in Almere. Sinds kort is er tegenover het ROC in de Muziekwijk een vestiging geopend en binnenkort openen ook nieuwe vestigingen in de Bouwmeesterbuurt en op stadslandgoed De Kemphaan. In die laatste vestiging zal veel aandacht zijn voor de natuurlijke leefomgeving. In de week van de kinderleidster worden de leidsters dagelijks verrast. Want zij maken tenslotte het verschil.