Dag van de Dialoog groeit

29 oktober 2008 09:22

ALMERE - De Dag van de Dialoog in Almere wordt op donderdag 6 november tijdens de Eerste Nationale Week van de Dialoog georganiseerd. Vorig jaar heeft de Dag van de Dialoog al met groot succes plaatsgevonden en het ziet er naar uit dat het vervolg net zo succesvol zal zijn.


Verspreid over ruim zeventig dialoogtafels zullen Almeerders met elkaar in gesprek gaan rondom het centrale thema 'Ontwikkeling'. Dialoogtafels worden georganiseerd door woningbouwcorporaties, overheden, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, openbare instanties en onderwijsinstellingen.
Doel van de Dag van de Dialoog in Almere is het leggen van nieuwe verbindingen tussen mensen en organisaties verspreid over de hele stad. Daardoor kunnen nieuwe inzichten, ideeën, kansen en concrete initiatieven ontstaan die de maatschappelijke samenhang in Almere bevorderen.
Dit jaar heeft de Dag van de Dialoog een sportief karakter gekregen in de vorm van gratis dagpassen aan alle deelnemers voor DeMix fitness aan de Edvard Münchweg 123.
Aanmelden als deelnemer is nog tot 4 november mogelijk via www.almeredialoog.nl.