Dag van de Dialoog verrassend goed

17 november 2009 08:00

ALMERE - De Dag van de Dialoog heeft afgelopen donderdag met het thema 'Verrassend Almere' er voor gezorgd dat veel verschillende Almeerders met elkaar in gesprek raakten op diverse locaties in de stad. Organisator De Schoor laat weten: "Het is verrassend goed ontvangen. Deelnemers waren heel enthousiast."


Dit jaar waren er maar liefst 51 tafels waaraan iedere Almeerse inwoner kon aanschuiven om de dialoog met anderen aan te gaan. Deze keer waren er ook verrassend veel jongeren die het gesprek aangingen met andere Almeerders. Jongeren waren betrokken bij een tiental tafels in Haven bij De Meergronden, leerlingen van het ROC Flevoland organiseerden een aantal tafels in de Stripheldenbuurt in De Cartoon.
Patricia van den Hoek - Werkman van stichting De Schoor, van de projectgroep Dag van de Dialoog: "Wij hopen dat iedereen terugkijkt op een verrassende en inspirerende dialoog aan tafel. We zijn ook benieuwd welke verrassingen mensen in petto hebben voor Almere. En wie er volgend jaar weer meedoen als partner, sponsor, organisator, gespreksleider en/of deelnemer."
Volgend jaar is de Dag van de Dialoog op donderdag 4 november 2010. "Iedereen kan zijn of haar "verhaal" met ons delen via: info@almeredialoog.nl", zegt Van den Hoek-Werkman. "Of deel je verhaal en foto's via: http://dvddalmere2009.hyves.nl."