Dag van de Toeristische Ambassadeurs

09 maart 2011 06:00

ALMERE - Er is in Flevoland veel meer te beleven dat de meeste mensen weten. NORT Flevoland en Toerisme Flevoland verzamelen kennis over toerisme in dit gebeid en organiseren daarom donderdag 10 maart voor de vierde keer de Dag van de Toeristische Ambassadeurs. Het thema van de dag is dit jaar 'Feest', vanwege het 25-jarige bestaan van de provincie. Het jubileum van de provincie schenkt aandacht aan alle sectoren waarin de provincie als organisatie actief is.


De Dag van de Toeristische Ambassadeurs vindt dit jaar in de Schouwburg Almere. De zaal gaat open om 14.00 uur, het programma duurt tot en met 17.30 uur.
Iedereen die werkzaam is in de toeristische sector in Flevoland, van baliemedewerker tot general manager, is uitgenodigd om samen te komen en kennis te delen tijdens deze bijzondere dag. Door middel van een kennisquiz worden de deelnemers uitgedaagd te laten zien wat zij allemaal van Flevoland weten. De quiz wordt opgeluisterd door tal van beelden, filmpjes, geluidsfragmenten en interviews met mensen uit de sector. Er is veel aandacht zijn voor culturele parels van Flevoland, nieuwste uitjes en exposities, nieuwe routes en evenementen en nieuwe mogelijkheden voor verblijf. De winnaar van de quiz mag zich het hele jaar Toeristisch Ambassadeur noemen. Een titel die naast de eer en een heel mooi beeldje, ook nog het schrijven van een column in de Er-op-uit-krant Flevoland oplevert.
Aanmelden kan tot 2 maart op www.nortflevoland.nl.