Danny Nicolay Terug van weggeweest

01 juli 2009 07:00

ALMERE - De Almeerse zanger Danny Nicolay is 'Terug van weggeweest', letterlijk. Na een aaneenschakeling van tegenslagen zowel privé als muzikaal is Danny met zijn nieuwe single 'Terug van weggeweest' terug in de Nederlandse hitlijsten.


Een fantastische swingende, zomerse en vrolijke bewerking op 'Back in town' van de Australische zanger Matt Dusk, moet volgens kenners deze zomer echt de hitlijsten bestormen. Het nummer heeft een schitterende Nederlandse tekst van Dennis Erhardt.
Danny Nicolay is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Al jaren maakt hij cd-singles en kwam het album 'Puur' op de markt. Danny scoorde een aantal kleine hitjes met 'Ik zag je in de trein', 'De geur van je huid', 'Waanzinnig', 'Wat een nacht', 'Achtbaan voor één nacht' en 'Niet zo lelijk kijken'. De grote hit bleef tot nu toe uit maar met de nieuwe single is Danny helemaal 'Terug van weggeweest'.
Met Kees Tel als nieuwe producer en een gedurfde stijl probeert Danny zich deze zomer eens echt op de Nederlandse muziekkaart te zetten. Het nummer kan gedownload worden via www.dannynicolay.nl.