Danny Nicolay viert 25 jaar in de muziek

09 november 2011 06:00

ALMERE - In uitgaanscentrum Harders Plaza in Harderwijk heeft de Almeerse zanger Danny Nicolay afgelopen zondag een feest gegeven naar aanleiding van zijn 25-jarig jubileum. Al 25 jaar zit de 37-jarige zanger in het vak. In Harders Plaza traden naast Danny ook Danny Froger, Karin la Fleur, Leenderd en Guus (Guus Meeuwis tribute) op.


Onder grote belangstelling van maar liefst ruim achthonderd uitzinnige fans, familie en vele vrienden heeft Danny Nicolay zijn 25-jarig jubileum gevierd. Tijdens het concert kwamen de vele hits uit de afgelopen jaren van Danny voorbij. Vrienden uit het vak waren ook van de partij waaronder Danny Froger, Liesbeth, Peter Beense en vele andere collega-artiesten. Samen met Danny gaven ze een spetterend concert.
Naast het concert is er een jubileumalbum uit, met een verzameling van veel liedjes die Danny in de afgelopen 25 jaar gemaakt heeft. Danny: “Die 25 jaar zijn heel snel gegaan. Ik weet nog goed dat ik mijn eerste single ‘Ik weet een land’ opnam toen ik 12 jaar oud was. Het liedje is geschreven door Rene Verduyn en toen ik de single kreeg uitgereikt door Koos Alberts was ik natuurlijk enorm trots. Daarna volgden nog een aantal singles. Het vak, de muziek, de optredens en de fans houden me op de been en stimuleren me om door te gaan naar de top. Ik hoop dat ik het nog 25 jaar mag doen!”
De jubileum-cd is via www.dannynicolay.nl te downloaden.