Danscentrum De Groot schrijft tweehonderdste leerling in

14 oktober 2009 07:00

BUITEN - De nieuwste dansschool in Almere Buiten, Danscentrum De Groot, heeft een voortvarende start gemaakt. De mijlpaal van tweehonderd leden vond de eigenaar, Erwin de Groot, een mooie gelegenheid om die persoon in het zonnetje te zetten en een gratis danscursus aan te bieden.


Myrthe Oudshoorn was de gelukkige en was dan ook erg verrast toen ze tijdens haar dansles naar voren werd geroepen. Myrthe: "Afgelopen zomer vertelde mijn zus dat ze zou gaan trouwen en dit was voor mij en mijn broer een aanleiding om op stijldansen te gaan. Omdat hij geen danspartner heeft, zijn we begin september samen gestart voor de cursus brons. Het is een hele verrassing dat ik de tweehonderdste leerling ben bij danscentrum De Groot en kijk uit naar de komende lessen."
"Als ondernemer is het een prettige gedachte dat de start zo goed is gegaan", zegt dansleraar Erwin de Groot. "Een nieuw bedrijf brengt vele kosten met zich mee en als de leerlingen in grote getale komen, geeft dat perspectief voor de toekomst. Op naar de 300!"