Dansers van Roy Hadisubroto Dance&Music Studio succesvol

21 januari 2009 08:00

ALMERE - De dansers van Roy Hadisubroto Dance&Music Studio hebben tijdens de Wereldkampioenschappen Line Dance 2009 in Kalkar, Duitsland wederom diverse medailles behaald. Zijn team EviStaR werd wereldkampioen 2009 in de categorie ShowTime.


Naast het geweldige optreden van het Almeerse 'wereldteam' EviStaR onder leiding van de elfvoudig wereldkampioen Roy Hadisubroto zijn er nog diverse solo successen behaald. Sheena Watchman behaalde de bronzen medaille. Tijdens de WK was zij de beste Nederlandse en draagt de titel 'beste Nederlandse Line Dance Open Novice danser 2008'. Op de wereldranglijst van 2008 staat zij op de eerste plaats. In dezelfde categorie heeft Francis Hofstaetter met vijf dansen de finale gehaald en een zevende plek veroverd.
Bij de tieners plaatste Tamara Rijpkema zich met zes dansen in de finale en behaalde de vijfde overall-plek. Selena Bol won in dezelfde categorie een prachtige zilveren medaille. Alle wedstrijddansers van Roy Hadisubroto Dance & Music Studio die meegedaan hebben behoren tot de beste twintig van de wereld, ze hebben allemaal in de halve finale gedanst. Naast de bovengenoemde dansers gaat het om Nicky du Breuil, Kimberley van der Steeg en Selina Heus.
Voor meer informatie: Irma Rijpkema (06-15054870) of Evelyn Hadisubroto (06-22440411).