Dansschool & Partycentrum Burnet verhuisd

02 september 2009 07:00

STEDENWIJK - Dansschool & Partycentrum Burnet moet wegens groot succes uitbreiden. Sinds 1 september is de nieuwe locatie Sportcafé Burnet, in het gezellige sportcafé in de grote sporthal Stedenwijk aan de Kampenweg 7 in Almere Stad.


Na elf jaar met veel plezier op de Wagenmakerbaan 21 te zijn gevestigd, moet de dansschool wegens noodzakelijke uitbreiding verhuizen. Op de nieuwe locatie beschikt de school over twee zalen voor de bekende Burnet Salsa & Zouk Sunday Party, waarvan de eerste van het seizoen zondag 6 september gehouden wordt.
Iedereen die in één van de gezellige danszalen salsa, zumba, zouk, bachata, axé, ladystyling of merengue danslessen wil volgen, is bij Sportcafé Burnet aan het goede adres en van harte welkom. In Sportcafé Burnet zijn er twee gezellige bars die op dit moment al veelvuldig door de bezoekers van sporthal Stedenwijk gebruikt worden, het is hier dus gezelligheid ten top!

Burnet-dansles in Buiten

Dansschool Burnet is al meer dan tien jaar een begrip. Met haar zeer ruime klantenkring van actieve gemotiveerde dansers en feestgangers behoort Dansschool Burnet tot de grootste dansschool van Almere.
Vanaf maandag 7 september kan iedereen ook Burnet-danslessen volgen op de tweede locatie in Almere Buiten in T.M.G. congres- en party centre de Evenaar, aan de Sumatraweg 22 in de Indische Buurt. Op deze locatie wordt van maandag tot en met donderdag lesgegeven in salsa, zumba, zouk, bachata, axé en merengue.
Salsa & Zouk Sunday

Zondag 6 september op de nieuwe locatie in Sportcafé Burnet: Salsa & Zouk Sunday Party. Van 20.00 tot 24.00 uur met DJ Rosita.
Dansschool & Partycentrum Burnet

Sportcafé Burnet
Kampenweg 7
1324 SB Almere Stad
036-5333206 of 06-51544868
www.burnet.nl