Danswijk in beweging op zaterdag 12 septemberSmartlappen meezingen op buurtfeest

09 september 2009 07:00

DANSWIJK - Een groots buurtfeest vindt op zaterdag 12 september van 14.00 - 17.00 uur in Danswijk plaats. Deze dat is er ook een gezellige Smartlappen Sing Along onder begeleiding van een accordeonist.


Op het schoolplein van basisschool De Zevensprong (naast Super de Boer) is er voor jong en oud van alles te doen. Zo is er voor basisschoolkinderen een spelletjescircuit, schmink, een springkussen en een speurtocht. Voor oudere kinderen is er de sportbakfiets en een voetbaltoernooi. En voor jong en oud is er een rommelmarkt en een open podium waarop iedereen zijn kunsten kan laten zien.
Tijdens deze dag wordt ook de aftrap gegeven van het kunstproject "Maak 's een smartlap". Dit gebeurt met een gezellige Smartlappen Sing Along onder begeleiding van een accordeonist. Bewoners uit de Danswijk zijn van harte welkom om mee te doen. Geïnteresseerden voor een plekje op de rommelmarkt, kunnen zich aanmelden bij Liselore van Hoorn: 06-42741872 of via de mail: vanhoorn@deschoor.nl. Kinderen of jongeren die hun kunsten vertonen tijdens het open podium, schrijven zich in bij Jeanette Spijker: 036-5353742 of via de mail: jeanspij@zevensprong.edu.almere.nl.