Dappere bezorgers komen met nieuwjaarswens

15 december 2020 09:00

ALMERE – Dit coronajaar bezorgden de bezorgers van Almere DEZE WEEK u trouw de krant zodat u op de hoogte bleef van het laatste nieuws. Vanaf dinsdag 15 december komen ze weer bij u langs met hun nieuwjaarswens. Ze doen dat corona-proof en zijn herkenbaar aan het kaartje dat u bijgaand ziet.

De Drukwerkverspreiders, die de bezorging van deze krant verzorgt, hoopt dat u de dappere jongens en meisjes niet vergeet.

"In dit roerige jaar waarin we allemaal te maken hebben gehad met de huidige crisis en maatregelen, bent u op de hoogte gebleven van de lokale ontwikkelingen en nieuws binnen uw gemeente. Onze bezorgers vonden het belangrijk u van deze krant te voorzien en zijn volhardend blijven bezorgen. Voor hun is 2020 ook een bijzonder jaar geweest en we mogen hen niet vergeten als zij later deze maand bij u aanbellen om u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar te wensen. Vanaf dinsdag 15 december a.s. kunnen zij met het nieuwjaarskaartje bij u aan de deur staan. Onze bezorgers zullen dit zo goed als mogelijk conform de huidige maatregelen doen. Mocht u een bijdrage willen geven, dan kunt u dit wellicht alvast in een zakje doen en bij uw voordeur neerleggen. Zo houden we het contact zo kort mogelijk, voor u en voor onze bezorger. Helaas hebben we ook elk jaar te maken met nepkaartjes, belangrijk voor u om te weten is dat het nieuwjaarskaartje dat u overhandigt krijgt er uitziet als op de foto. Alvast bedankt voor uw bijdrage, onze bezorgers blijven zich in 2021 ook weer inzetten om de krant bij u te bezorgen."

Zo ziet het kaartje van de Almere DEZE WEEK-bezorger er dit jaar uit. (Foto: aangeleverd)