De beroemde Berenfamilie gevestigd in AlmereNieuw Beren-eetcafé in het stadshart

08 oktober 2008 07:00

ALMERE - Het is beregezellig in Almere vanaf vandaag, woensdag 8 oktober: het stadshart mag zich dan de trotse eigenaar noemen van het negentiende broertje uit de beregezellige keten van Beren-eetcafés. In een ongedwongen sfeer kan op het Forum 101 worden genoten van lekkere vis- en vleesgerechten vers van de grill.


Bij de Beren-eetcafés geniet men in een ongedwongen sfeer van betaalbare en lekkere porties, vlees- en visgerechten bereid op de grill. Beroemd zijn de overheerlijke saté, biefstuk en spare-ribs maar ook voor een botermalse tournedos, gamba's of salade met geitenkaas draaien de Beren hun poot niet om…

Britse accenten

Voor dit Beren-eetcafé hebben de interieurstylisten inspiratie opgedaan in Engeland. Naast de bekende houten vloeren, afdakjes, nisjes en een keur aan knuffelberen zoals in de andere eetcafés, zijn Britse accenten zoals de herkenbare rode telefooncel te zien in deze vestiging aan het Forum 101. Niet voor niets heet dit Beren-eetcafé dan ook: Bobbie Beer…

Succesformule

Het succes van de Beren eetcafés gaat bijna 25 jaar terug in de tijd. Met de opening van de vestiging in Almere zijn er al 19 eetcafés in Zuid-Holland, Brabant, Flevoland en Utrecht gevestigd. "Het ruim twee decennialange succesverhaal is voor een groot deel te danken aan de constante drang naar kwaliteitsverbetering binnen het bedrijf", aldus marketing manager Edwin Spruijt. "Bij ons eten en drinken is een ware beleving waarbij we verwachtingen proberen te overtreffen. Onze filosofie is dat ons succes bepaald wordt door de mate van tevredenheid van de gast. Iedereen voelt zich thuis bij de Beren-eetcafés; ongeacht leeftijd, inkomen of achtergrond."
Bobbie Beer, Forum 101, Almere, 036-5303555. Meer informatie: www.beren.nl. Bobbie is maandag tot en met zondag vanaf 11.00 uur open.