De Beste Kant van de GooiseKant organiseert dit weekend netwerk-beurs "Wij huilen niet mee met wol

19 november 2009 08:00

GOOISEKANT - Hoewel de economie onder druk staat, hebben de ondernemers op bedrijventerrein GooiseKant besloten 'niet met de wolven mee te huilen in het bos'. De voorzitter Fred Muiteman van de ondernemersvereniging GooiseKant stelt: "Bij ons op GooiseKant waait een positieve wind. In Almere en in Flevoland hebben we echt leiderschap in huis en ondernemers met lef…"


Tijdens dit evenement dat plaatsvindt in een grote tent op het festivalterrein aan de A6, Versterkerstraat 10, naast Pioneer Benelux laten ondernemers en overheid zien dat het loont om samen te werken. Op zaterdag 20 en zondag 21 november vindt er een beurs plaats, met een expositie van bedrijven en een banenmarkt. De horeca is vertegenwoordigt in het (M)eatingpoint en 2Force en Danny Lit treden live op. Daarnaast is er de wereldwijde primeur van de Mercedes E-klasse Estate. Ook is er live-TV over GooiseKant Business Live met bijzondere gasten. Bovendien kunnen bezoekers aan de beurs exclusieve lezingen in het auditorium van Pioneer volgen. Voor iedere ondernemer die op het sprekerstoneel durft te klimmen is er De Gooise Kist!
De beurs is gratis te bezoeken. Almeerse ondernemers die hun netwerk willen uitbreiden, of Almeerders die een baan zoeken, zijn van harte welkom op De Beste Kant van de GooiseKant op 20 en 21 november.
Voor meer informatie: www.ondernemersvereniging-gooisekant.nl.