De beurs van je leven...Trouwplannen? Kom naar Weddingbubbels!

03 september 2008 07:00

ALMERE - De bloemen voor de grote dag, het receptiealbum, je trouwjurk, de bedankjes, de fotograaf, de trouwauto, en de persoonlijke verzorging, alles voor de dag van je leven is op zondag 28 september te zien in Restaurant Lido Almere. De trouwbeurs is van 11.00 tot 16.00 uur.


Deze beurs voor aanstaand echtparen wordt o.a. georganiseerd door Esther Roelofs van Esther's Bruidsshop aan de Markerkant 12.03.09 in Almere Stad. Op de beurs, die net even anders is dan de traditionele trouwbeurzen, is alles te vinden op het gebied van trouwen, alles om die ene hele bijzondere dag zo mooi mogelijk te maken. De beurs wordt gehouden in het sfeervolle Lido, een perfecte trouwlocatie met uitzicht over het Weerwater en de skyline van Almere. Voor de deur van het Lido komen zo'n vijftien prachtige trouwauto's van Star Trouwservice te staan, geweldige oldtimers die op een perfect huwelijk natuurlijk niet mogen ontbreken. Bij goed weer mogen een aantal bruidsparen zelfs een proefrit maken om écht mee te maken of de auto geschikt is om hun dag compleet te maken.
Op de beurs mag de bruidskleding natuurlijk niet ontbreken, en Esther pakt dan ook groots uit met twee bruidsmodeshows, om 12.00 en om 14.30 uur, waarin de nieuwste collectie bruidsmode voor dames, heren én kinderen geshowd wordt. De bruidskleding is natuurlijk uit de nieuwe collectie van 2009.
Met twintig standhouders op het gebied van trouwen is er genoeg te beleven en te doen. Toekomstige bruidsparen, familie en vrienden kunnen tijdens deze bijzondere en sfeervolle trouwbeurs kennismaken met diverse bedrijven op het gebied van trouwen. Allen hebben nét weer iets anders, of iets unieks met verschillende thema's en stijlen. Ik en Mij Trouwkado's staat er met hele exclusieve receptieboeken, kadoboxen en andere bijpassende trouwkado's. Ook deze stand is zeker een bezoekje waard. Verder kunnen er bruidstaarten geproefd worden, is er een stand met huwelijkskaarten, een DJ en stands voor mooie make-up en de prachtige bruidskapsels. Allemaal zeker een bezoekje waard!
De beurs is voor iedereen toegankelijk met gratis entree, gratis glas champagne en gratis parkeren. Locatie: Restaurant Lido, Bergsmapad 1 in Almere Haven. Kijk op www.weddingbubbels.nl voor meer informatie.

Standhouders:

Restaurant Lido, Star Trouwservice, Esther's Bruidsshop, 'Ik en Mij' Trouwcadeau's, Drukkerij Snel, Figuurstudio Bailine, Oriflame, Mirjam's Haarmode, Bruidfotografie Print Service, De Feesthoek, Bloemsierkunt Graman, Stuck On You Weddingplanner, Netherlands Travel Counsellor, Brand New Party Entertainment, Banganimation Videoreportages.