De Classic Club komt naar Almere

10 december 2008 08:00

ALMERE - De Classic Club staat bekend om de dansmuziek uit de jaren '80 en '90. Ook in Almere is er een grote groep liefhebbers van de muziek uit die tijd. Zaterdag 20 december is er in Spotlight een 'ouderwetse Amsterdamse' disco-avond.


De Classic Club heeft weer een groot aantal bekende DJ's weten te strikken die er samen met de bezoekers een weergaloze dansavond van gaan maken. Tevens zijn er ook DJ's die gedraaid hebben in onder andere café Nasty, Jantjes verjaardag, Café Woodys en voormalig Timeless, allemaal bekende uitgaansgelegenheden uit Amsterdam. Deze DJ's staan garant voor een gemêleerde muziekavond.
Ook over de locatie is nagedacht. Spotlight is behalve een sfeervolle zaal, ook een prachtige gelegenheid om gratis voor de deur te parkeren en direct naar binnen te wandelen. Tevens is het bijzonder goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Overigens weten de taxichauffeurs Spotlight blindelings te vinden. Kortom, wie toe is aan een ouderwetse 'Amsterdamse' disco-avond, moet 20 december zeker langskomen. Bij binnenkomst krijgen alle gasten een leuke kerstattentie, waarmee thuis nog lang geswingd kan worden.