De Droomspeelbus rijdt weer in Almere

23 november 2009 08:00

ALMERE - De Droomspeelbus rijdt weer door Almere. De bus komt niet alleen in verschillende gym- en sportzalen, maar komt ook naar wijken: Danswijk, Tussen de Vaarten, Stedenwijk, Eilandenbuurt, Literatuurwijk, Staatsliedenwijk, Waterwijk, Stedenwijk en Kruidenwijk.


De Droomspeelbus komt op dertien verschillende locaties in de stad. In een ontspannen en ongedwongen sfeer kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar aan allerlei verschillende sport- en spelactiviteiten meedoen. De Droomspeelbus organiseert bijvoorbeeld mini-zeskampen en diverse toernooitjes, maar heeft ook reusachtige springluchtkussens.
Zo is De Droomspeelbus elke woensdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur te vinden in Sporthal Stedenwijk en elke donderdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur en van 16.30 tot 17.30 uur in de gymzaal aan de Basilicumweg in Kruidenwijk.
Wie gebruik wil maken van de activiteiten van De Droomspeelbus kan een inschrijfformulier downloaden op de website www.droomspeelbus.nl. Kijk op de website voor een overzicht van locaties.