De Drukwerkverspreiders en Almere deze Week goed geoliede twee-eenheid

21 maart 2010 07:29

ALMERE - "Almere deze Week is een prachtig product, maar het valt of staat natuurlijk wel met de bezorging," opent Richard de Vos zijn relaas.
Om te vervolgen met: "Vanaf het eerste uur zijn we bij Almere deze Week betrokken en de samenwerking verloopt fantastisch." De Vos vormt met Paul Vleerlaag het directionele duo van De Drukwerkverspreiders in Almere. "Eigenlijk zijn we gelijktijdig in Almere gestart. Voor ons dus ook een feestje."
De Drukwerkverspreiders is een gerenommeerde organisatie, die zorg draagt voor de huis-aan-huis verspreiding van wekelijks 765.000 huis-aan-huis kranten van verschillende titels in het overgrote deel van Flevoland en Utrecht. En dat vanuit twee vestigingen (één in Almere en één in Utrecht). Buiten deze huis-aan-huis kranten bestaat ook de mogelijkheid om eigen drukwerk te verspreiden. De Vos: "Met betrekking tot Almere deze Week. De krant heeft een sterk maatschappelijke functie en geeft de lezer belangrijke lokale en regionale informatie. Dat betekent ook, dat met Almere deze Week verspreid drukwerk een hoge attentiewaarde heeft en dat folders niet zitten ingevouwen met tientallen andere brochures. Voeg daarbij ons zorgvuldig samengesteld netwerk van alleen al 300 bezorgers in Almere - in de uitgebreide regio zijn dat er meer dan 3.600 - en het mag duidelijk zijn dat dankzij de goede bezorging de krant goed gelezen wordt."
De Vos en Vleerlaag feliciteren Almere deze Week met haar eerste lustrum, vijf jaar waarop zij met meer dan tevredenheid terugkijken. De Vos: "We hebben, om in het teken van het jubileum te blijven recentelijk de samenwerking met vijf jaar verlengd. En dat zegt wel iets over het 'compagnonschap'."