De elektrische Mazda MX 30: nog dit jaar rijden

08 december 2020 00:00

ALMERE – In september arriveerde de eerste elektrische auto van Mazda bij Freeroad Mazda in Almere. De MX-30 is nu te bezichtigen in de showroom en leverbaar vanaf 33.990 euro of 399 euro per maand met private lease.

"De MX-30 is een échte Mazda als het gaat om rijplezier, veiligheid, technologie en ontwerpstijl. Het is een stijlvolle, veelzijdige en rijk uitgeruste crossover die inspeelt op de toenemende vraag naar elektrische auto's", zegt Tim Brandt van Freeroad. "De MX-30 is een zeer interessant alternatief voor zowel particuliere als zakelijke rijders. En wie nu bestelt, kan zelfs dit jaar nog rijden. "Mazda levert de MX-30 in twee uitvoeringen. De First Edition is verkrijgbaar vanaf 33.990 euro met een totaal uitrustingsvoordeel van 2.800 euro. Voor zakelijke klanten is de Mazda MX-30 First Edition al te rijden voor een netto bijtelling vanaf slechts 82 euro.

Er is ook een Mazda MX-30 Luxury vanaf 38.990 euro met onder meer Smart Keyless Entry en een Bose audiosysteem met twaalf speakers, 360° view monitor.

Proefrijden

"Iedereen is van harte welkom om de nieuwe MX-30 te komen bezichtigen en proef te rijden. Ik ben blij met deze toevoeging aan onze Mazda line-up. Er is veel interesse in het elektrisch aangedreven model", zegt Tim Brandt van Freeroad. "Het speciale private lease tarief van 399 euro per maand is nog geldig tot eind december.

De MX-30 First Edition is nog beperkt leverbaar, maar wij hebben ze op voorraad waardoor de klant dit jaar nog weg kan rijden in de nieuwe 100% elektrische Mazda!"

Meer informatie:

https://www.freeroad-mazda.nl/

De MX-30 is nu te bezichtigen bij Freeroad Mazda Almere. (Foto: aangeleverd)

Gerelateerd

Interger Vastgoed
Helen Parkhurst opendag