De Kunst van het Kiezen

06 februari 2018 16:26

STAD CENTRUM – In Café op 2 aan het Stadhuisplein is donderdag 22 februari om 19.30 uur het Droomcafé. Tijdens deze editie staat het thema ‘Oprecht kiezen’ centraal. Wat is oprecht kiezen?


Tijdens deze editie, De Kunst van het Kiezen, staan oprechte keuzes centraal. “Oprecht kiezen is een authentieke keuze van jezelf op alle gebieden, zoals werk, privé of op school”, zegt Stein Janssen van toneelgroep Sterrenstof. Donderdag 22 februari kunnen Almeerders deelnemen aan de thema-avond door met coaches in gesprek te gaan over oprechte keuzes. Het begint om 19.30 uur, de toegang is gratis en elke deelnemer krijgt bij binnenkomst een lot en maakt kans op prijzen.

Over Droomcafé

Droomcafé is een organisatie die zichzelf en anderen wil stimuleren om meer uit het leven te halen. Samen met Toneelgroep Sterrenstof en SamCoaching is de editie ‘De Kunst van het Kiezen’, in Café op 2 ontstaan. Keuzecoach Samantha Bakker helpt in haar dagelijks leven mensen bij het maken van keuzes. Toneelgroep Sterrenstof staat 10 maart met een voorstelling genaamd ‘De Bestemming’ in Kunstlinie Almere Flevoland en Reigers Inn. Deze voorstelling gaat over oprechte keuzes maken.