De Kunstlinie zoekt deelnemers voor jubileumvoorstelling 'Ti Amo'

10 september 2008 07:00

ALMERE - De Kunstlinie (voorheen CKV) bestaat dertig jaar. Om die reden wordt op zondag 14 december in de Grote Zaal van de Schouwburg twee keer de feestelijke jubileumvoorstelling 'Ti Amo' worden gespeeld. Zaterdag 13 september start de Kunstlinie met repetities voor deze voorstelling, waar iedereen aan mee kan doen.


Gedurende 13 weken zal er elke zaterdag en enkele zondagen van 14.00 tot 18.00 uur gerepeteerd worden. Iedereen tussen de 10 en 80 jaar die wil dansen, zingen, acteren of muziek maken kan een rol spelen in deze voorstelling. De circusfamilie en hun vrienden bestaan uit kinderen, ouders, opa's en oma's... Iedereen is dus welkom. 'Ti Amo' is het verhaal dat speciaal voor deze voorstelling wordt geschreven. Het gaat over een Italiaanse circusfamilie die na vele omzwervingen haar thuis vindt in de Kunstlinie. 'Ti Amo' wordt een theatrale roadmovie vol muziek, humor en ontroerende beelden.
Wie mee wilt doen aan deze unieke en bijzondere voorstelling, kan zich inschrijven via de website van de Kunstlinie, www.dekunstlinie.nl. De kosten cursus bedragen 75 euro voor dertien weken. Wie wil helpen als decorbouwer mag gratis meedoen.