De Rijdende Dokter voor bewoners Poort

16 augustus 2009 07:00

POORT - Naast de bekende Rijdende Rechter die langskomt om te helpen bij allerlei juridische zaken, komt vanaf 1 september de Rijdende Dokter thuis bij bewoners uit het Almeerse stadsdeel Poort die snel een dokter nodig hebben. Bewoners die zich inschrijven bij huisartsenpraktijk Medi-Mere Poort kunnen gebruik maken van deze service aan huis, zolang de praktijk nog niet geopend is.


Medi-Mere is een vrijgevestigde moderne en dynamische huisartsenpraktijk en staat garant voor professionele, duurzame en persoonlijke huisartsenzorg. Medi-Mere heeft momenteel twee vestigingen (Medi-Mere Buiten en Medi-Mere Stad) en een derde in wording: Medi-Mere Poort.
In Medi-Mere is een apotheek en huisartsenpraktijk gevestigd, waarbij cliënten het intieme en vertrouwelijke karakter van de apotheekhoudende huisartsenpraktijk ervaren in een modern jasje. Belangrijke paramedici, zoals fysiotherapie, manuele therapie, psychologen en verloskunde, werken nauw samen met de huisartsen. Professionaliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit zijn de drie belangrijkste pijlers van de praktijkvoering en staan borg voor gezonde zorg voor de patiënt in Almere.
Medi-Mere werkt nauw samen met specialisten uit het Tergooiziekenhuis, zij houden zogenaamde 'buitenpoli-spreekuren' binnen Medi-Mere.
In Almere Poort komt een nieuw gezondheidscentrum van Medi-Mere. Zolang de praktijk 'fysiek' nog niet geopend is in Almere Poort, kunnen de ingeschreven patiënten gebruik maken van de Rijdende Dokter. Deze service geldt alleen voor bewoners van het nieuwste stadsdeel Almere Poort. Eind oktober zal huisartsenpraktijk Medi-Mere haar deuren openen op de tijdelijke locatie naast Albert Heijn.
Voor inschrijvingen en informatie zie ook: www.dokternodig.nu.