De Ronde Tafel 155 Almere en VBA organiseren Running Dinner AlmereDrie gangen in drie restaurants voor P

31 oktober 2009 08:00

HAVEN - De Ronde Tafel 155 Almere probeert elk jaar naast enkele kleinere doe-activiteiten ook een grotere fundraising activiteit op touw te zetten voor het goede doel. Dit jaar is dat het Running Dinner Almere in drie restaurants in de havenkom.


Een uniek evenement waarbij Almeerse ondernemers op één avond drie keer met andere ondernemers in een ander restaurant aan tafel schuiven. Volgens strakke sms-instructies wordt iedere gast aan het einde van een gang op de hoogte gebracht van het volgende restaurant.
Voorzitter van de Ronde Tafel 155 Almere, Xander Vehof: "Doordat je tot het laatst in het ongewisse blijft bij wie je aan tafel schuift voor de volgende gang zorgt dit voor een stukje spanning waardoor iedereen echt meegenomen wordt in de avond. Drie restaurants in de havenkom hebben we enthousiast gemaakt voor ons idee: Veerhuys, Brasserie Bakboord en Krab aan de Haven. Ze hebben extra lekkere gerechten bedacht die passen bij de avond."

Sms-instructies

De avond begint om 17.30 uur met een ontvangst in Grand Café De Havenkom. Daarna zal iedere deelnemer op zijn mobiele telefoon een sms ontvangen met de instructies in welk restaurant en aan welke tafel hij/zij zijn/haar eerste gang zal nuttigen. Iedereen zal zich te voet naar deze locaties begeven. Aan het einde van de eerste gang zal een tweede sms-instructie worden verstuurd waarna iedereen van restaurant en tafelgenoten wisselt. Zo ook bij de derde gang en tot slot is het wederom verzamelen in Grand Café De Havenkom alwaar de cheque wordt overhandigd aan het goede doel.
Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Mensen met een zakelijke betrokkenheid met Almere kunnen zich nog inschrijven (met privé of zakelijk partner) op www.rondetafelalmere.nl/evenementen.htm.