De wild's signshop opent ondanks ramkraak

24 december 2008 08:00

ALMERE - In de nacht voor de opening van de wild's signshop op bedrijventerrein Poldervlak in Almere Buiten hebben inbrekers alle benodigde print en plotapparatuur meegenomen. Teleurgesteld maar strijdlustig houdt eigenaar Raymon de Wild de deuren van zijn winkel gewoon open.


"Ik ga gewoon door. In Maartensdijk waar het allemaal begonnen is heb ik een full-service bedrijf waar zo'n zestien mensen full-time werken aan de signing van groot-winkel-formules. Totdat alles hier in Almere weer vernieuwd is, kan ik het filiaal bevoorraden vanuit het filiaal in Maartensdijk. Zo'n winkel voor particulieren en het MKB is altijd mijn droom geweest, dat laat ik me door niemand afnemen. Vanuit Almere bieden we alle (on)mogelijke belettering én (on)bekende reclamedragers, eigenlijk kan alles."
Van autobelettering, banieren tot stoepborden, bedrukte canvasdoeken in vele formaten, noem het maar op. "Wil je iets persoonlijks, iets laten maken wat uniek is door zijn geringe oplage, dan kom je naar de wild's signshop", aldus Raymon.
"Wil je meer, veel en groot dan kunnen we dat maken in Maartensdijk, bijvoorbeeld met onze fullcolor UV-flatbed-printer waarbij alle soorten materiaal tot vier centimeter dikte bedrukt kunnen worden. Op stof, metaal, glas of plastic, zelfs je voordeur kan bedrukt worden! Zo lang de verf maar hecht, kunnen we alles bedrukken."
Om iedereen kennis te laten maken met de wild's signshop wordt er een zeer scherpe openingsaanbiedingen geboden met fotoprints op canvasdoeken die bespannen worden op een houten frame. En wie de bon in de advertentie in deze krant ingevuld inlevert, ontvangt bij de aankoop van de openingsaanbieding nog eens 10 procent extra korting. (Foto: aangeleverd)

de wild's signshop

Zandzuigerstraat 8-10
Bedrijventerrein Poldervlak Almere Buiten
036-5290300
www.signshop-almere.nl