Dekker Almere klaar voor nieuw seizoen

20 september 2009 06:44

PARKWIJK - De badmintonners van Dekker Almere beginnen zaterdag 26 september om 19.00 uur in sportcomplex De Toekomstgroep aan het nieuwe seizoen. Trainer-coach Rick Prins heeft, naast fysiotherapeut Tom Olderaan en teammanager Ernst van Stenus, de volgende spelers tot zijn beschikking.


Erik Staats (28)
Teamcaptain en clubicoon. Speelt vanaf zijn zesde bij Almere en al tien jaar in het eerste team, maar dit is zijn laatste seizoen. Hij wordt assistent van Rick Prins.
Yvonne Sie (21)
Vaste waarde van Dekker Almere in de dubbels en de mix. Speelt al sinds haar babyjaren bij Almere, net als haar zwager Erik Staats. Won in haar jeugd vrijwel alle titels die er te winnen waren.
Jeroen van Moorst (23)
Speelt al vanaf zijn 14e bij de vereniging en is dubbel- en mixspecialist. Zijn grootste droom is om ooit met Dekker Almere het Nederlands Kampioenschap binnen te halen.
Patty Stolzenbach (19)
Begint aan haar tweede seizoen en heeft kort geleden een meerjarencontract getekend. Deze allroundster is de eerste singledame en cruciaal voor Dekker Almere. Lid van de Nationale seniorenselectie.
Tim Vaessen (24)
Heeft zich op bewonderenswaardige wijze teruggeknokt naar het eerste team. Deze singelaar speelt alweer vijf seizoenen voor de club en gaat in iedere wedstrijd voor ieder punt.
Josephine Wentholt (17)
Maakte van Gaasperdam en Van Zijderveld de overstap naar Almere om in de eredivisie te kunnen spelen. Een allroundster en lid van de Nationale jeugdselectie onder 19 jaar.
Stephan Branderhorst (19)
Voormalig Europees Jeugdkampioen en eerste singleheer. Dit talent speelt sinds zijn kinderjaren in Almere. De TH-student moet zijn tijd verdelen tussen studie en badmintonnen.