DeMix en VBOC samen in spraakmakende actie

17 juni 2009 07:00

Ja, ik wil!
Je motorrijbewijs? Autorijbewijs, vrachtwagen? Theorie? Het kan allemaal bij Het VBOC! De grootste en meeste compleetste verkeersschool van Almere en omgeving heeft het weer voor elkaar! Een spraakmakende en spectaculaire actie samen met de meest exclusieve en modernste fitnessclub DeMix fitness in Almere.
Maak nu de komende vier weken kans op elke week fantastische en grote prijzen. Het VBOC geeft elke week een complete auto- of motorrijles pakket weg en DeMix geeft jaarabonnementen weg om te komen sporten en gebruik van de sauna en alle groepslessen zoals Zumba en X-co.
De Poster wordt verspreid in een eigen krantje. Heb je deze niet ontvangen dan kun je nog een exemplaar ophalen bij HET VBOC of bij DeMix. Ook kun je op www.vboc.nl een exemplaar downloaden en printen. Dus hang de poster zichtbaar vanaf de weg achter je raam en mail naar jaikwil@vboc.nl zet in je mailtje het adres waar de poster achter het raam hangt. Als wij komen kijken maken we een foto en elke week selecteren wij minimaal 1 foto/adres en plaatsen de foto van de poster op de website www.vboc.nl of op www.demix.nl/almere .
Herken jij je eigen huis dan ben jij degene die de prijs mag komen ophalen!!! De prijs is overdraagbaar dus vraag je tante, oom, buurman of buurvrouw of ze jou aan het rijlespakket willen helpen en laat ze voor jou de poster plakken!
Wil je kans maken op een extra prijs? Vul dan de puzzels aan de binnenzijde van deze krant in en mail het antwoord naar jaikwil@vboc.nl .
Als extra prijs hebben wij bijvoorbeeld een gratis dagpas voor DeMix, een gratis uur personal training van Dave of gratis squashen bij Squash Almere.
Als extra klap op de vuurpijl zijn deze weken de kennismakingslessen bij het VBOC voor de auto en motor gratis en geheel vrijblijvend! Dus altijd prijs!
Heb je vragen over de actie of wil je informatie over de diensten van Het VBOC dan kun je contact opnemen met de receptie VBOC op 036-5216084 of via info@vboc.nl.