Demonstraties op 4 en 5 juniEnorm van Driel hoofddealer van OutdoorChef-barbecues

26 mei 2010 07:00

MARKERKANT - Gezond, gemakkelijk en veelzijdig. Dat zijn de kernwoorden van OutdoorChef-barbecues. Een OutdoorChef is een volledige buitenkeuken onder één bol. Enorm van Driel is hoofddealer geworden van dit merk barbecue. In restaurant BoatHouse gaat binnenkort zelfs een speciale kookschool van start.

De barbecues van OutdoorChef zijn heel bijzonder. Ten opzichte van gewone barbecues is het gezonder, omdat er geen vetvlammen en daardoor verbrand vlees ontstaat. Ook is het veel gemakkelijker omdat het vlees niet meer omgedraaid hoeft te worden. Een OutdoorChef is geschikt om te bakken, braden, grillen, wokken of zelfs pizza's te maken. Van voorgerecht tot dessert... een heuze buitenkeuken onder één bol.
Demonstratie
Op zaterdag 4 en zondag 5 juni geeft Enorm van Driel van 13.00 tot 17.00 uur een demonstratie op OutdoorChef barbecues. Een professionele topkok laat zien en proeven welke grenzeloze mogelijkheden de OutdoorChef heeft. Zonder kans op mislukking, want het vlees kan niet verbranden of zwart worden!
Enorm van Driel heeft een mooi assortiment OutdoorChef houtskool- en gasmodellen in de winkel. Van de Citylijn, die handig is op het balkon, in de camper, caravan of op de boot, tot aan de zeer complete en comfortabele Venezia met een strak modern design. Ook zijn er allerlei accessoires verkrijgbaar die het plezier in buiten koken veraangenamen.

BoatHouse
Maar er gebeurt meer in Almere, want Enorm van Driel is een samenwerking aangegaan met BoatHouse en de BBQ??? aan de haven bij het restaurant. In BoatHouse gaat binnenkort onder de naam van OutdoorChef experience Boathouse Almere een kookschool van start. Hier kan iedere consument , maar ook groepen en/of bedrijven op zeer actieve wijze kennismaken en leren een complete maaltijd te maken op de gasbarbecue van OutdoorChef.

BBQ???
Op de BBQ??? beleef je een barbecue op een wel heel bijzondere wijze. De BBQ??? is een ronde barbecueboot met parasol, Outdoorchef gasbarbecue en een elektromotor. Met vrienden, familie, collega's en eigenlijk iedereen die het maar mee wil maken, kun je al varende genieten van je eigen privé-barbecue. Er liggen bij BoatHouse inmiddels 6 van deze donuts, zodat tot 55 personen tegelijkertijd op stap kunnen. Kijk eens op www.bbqfundonut.nl.

Enorm van Driel

Markerkant 11-39
1316 AN Almere
036-5331474
markerkant@enormvandriel.nl