Demonstratietraining op 16 meiVoetbalschool Techniek start in Almere

06 mei 2009 07:00

DE MARKEN - Volgend voetbalseizoen begin de Voetbalschool Techniek Almere (VST) op het complex van FC Almere. Op zaterdag 16 mei om 11.00 uur is er een demonstratietraining met de E-selectie spelers van FC Almere, na afloop zal VST de overeenkomst tekenen met FC Almere voorzitter Herman Jansen. VST gaat trainers van FC Almere opleiden tot techniektrainer.


Bij de nieuwe Voetbalschool draait alles om techniek. De school is opgericht door Ed Baas, die jeugdtrainer was bij SDO in Bussum. "Door gebrek aan trainingstijd is er nauwelijks aandacht voor dit soort basistechnische vaardigheden met de bal", aldus Baas die al verschillende Voetbalscholen heeft opgezet. "De ontwikkeling van de spelers is geweldig."
VST Almere is een club-onafhankelijke voetbalschool. Kinderen/spelers van 6 tot en met 18 jaar van alle clubs, ongeacht talent, niveau of geslacht kunnen zich inschrijven. Spelers kunnen zich inschrijven voor tien trainingen in het najaar of tien in het voorjaar.
De trainingen starten eind augustus/begin september op het voetbalcomplex van FC Almere op sportpark De Marken in Haven. Op zaterdag 27 juni om 10.30 uur is er een gratis en vrijblijvende kennismakingstraining bij FC Almere. Aanmelden is noodzakelijk via infoalmere@voetbalschooltechniek.nl.
Kijk voor meer informatie over Voetbalschool Techniek op www.voetbalschooltechniek.nl, vestiging Almere. Aanmelden of een brochure aanvragen kan via een mail naar infoalmere@voetbalschooltechniek.nl onder vermelding van VST Almere. Bellen kan ook: 06-19438512 (Ed Baas).