Dennis van der Geest op KvK-startersdag

29 oktober 2008 08:00

ALMERE - De Kamer van Koophandel (KvK) houdt zaterdag 1 november een startersdag met als speciale gast topatleet en ondernemer Dennis van der Geest. 'Vitaal ondernemen' staat deze zaterdag centraal.


Voor mensen die ook nadenken over het starten van een eigen bedrijf én voor ondernemers die net gestart zijn, houdt de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland de startersdag. Van 10.00 - 16.00 uur worden de deuren geopend van Topsportcentrum Almere in Almere. Met het thema 'Vitaal ondernemen' krijgen ondernemers tijdens de startersdag een goed beeld van wat er komt kijken bij het starten van een eigen bedrijf en hoe ze een 'gezond bedrijf' kunnen starten.
Er is een informatiemarkt, waar meer dan veertig bedrijven vragen van bezoekers kunnen beantwoorden. Ook wordt er een netwerkpresentatie gehouden waarna de bezoekers hun opgedane kennis in de praktijk kunnen brengen. Bezoekers die vinden dat zij een erg goed idee hebben voor een (nieuw) product of dienst kunnen dit idee spiegelen voor de 'Kamerdragons' en ontvangen feedback van specialisten. Bezoekers die willen weten of zij vitaal zijn, kunnen meedoen aan de fitheids-test. Niet alleen de conditie wordt getest, maar ook hun kennis over ondernemerschap. De meest vitale starter krijgt een Rabobank-fiets.
Meer informatie over het programma en aanmelden kan via www.kvk.nl/startersdaggef.