Derde voorronde Jazz below the Sea Talent Award

07 april 2010 07:00

HAVEN - Op vrijdag 9 april vindt de derde voorronde van de Jazz below the Sea Talent Award plaats in Grand Café de Havenkom aan de Sluiskade 22 - 26. Op deze avond strijden vier talentvolle jazzformaties om een plek in de finale van deze award op 28 mei.

Deze maand treden fluitiste Jamy Westerveld, zangeres Elise de Koning, het duo Lonneke Lenferink en de Kunstlinie Fusion Band op. Het zijn allen jonge talenten waarvan de meeste uit Almere komen.
De avond begint om 21.00 uur en de toegang is gratis. De formaties geven elk een optreden van maximaal 30 minuten. Een deskundige jury bestaande uit Kees Tak (bestuurslid Jazz below the Sea), Hans Welle (Saxofonist, dirigent), Mattie Poels (VPRO/radio 6) en Caroline Helversteijn (Zakelijk leider theatergezelschap Vis à Vis) zal de bands beoordelen en de winnaar selecteren.
De winnaar van de eerste voorronde was Shannon Sarrocco. De tweede voorronde werd gewonnen door Fajari Thenu. De winnaars strijden tegen elkaar in een spetterende finale op 28 mei. De winnaar van deze finale mag een CD opnemen en optreden op het festival Jazz below the Sea.
De Jazz below the Sea Talent Award is mede mogelijk gemaakt door Grand Café de Havenkom, Reclame & Marketingbureau Puur! FCT, First Floor Productions en Kunsten centrum De Kunstlinie Almere.
Voor meer informatie: www.jazzbelowthesea.nl, of stuur een mail naar floor@jazzbelowthesea.nl.