Design.Zollner.nl: betaalbaar en praktisch design

01 april 2009 07:00

ALMERE - "Een ontwerpbureau voor design kasten, banken en serres, zo zou ik Design Zollner omschrijven", zegt eigenaar Godfried Zollner. "Maar dan wel praktisch en betaalbaar design dat aan alle wensen van de klant voldoet."


Zollner is ontwerper én producent van woninginrichting: "Ik lever maatwerk in opdracht. Van designtafels, -banken, -kasten, -stoelen, met schilderijen en gordijnen, van de tuin tot de theelepel. Wat de klant wil." Zollner heeft passie voor zijn werk. "Jaren geleden deed ik Beeldende Kunst aan de Rijksakademie te Amsterdam en werkte ik als industrieel vormgever. Later werd ik commercieel directeur voor een middelgrote meubelketen." Zollner heeft dus een heel brede kijk op alles wat met woningen en de inrichting ervan te maken heeft.
"Of iemand nu kinderen heeft die van knutselen houden of zelf als hobby koken heeft, alle specifieke wensen kan ik omzetten in praktisch, functioneel en betaalbaar design." Zollner vervolgt bevlogen: "Gezellige familietafels, imponerende vergadertafels, bankstellen precies op de afmetingen van de woonkamer. In gerieflijk zacht leder of exquise Franse stof, noem het maar op. Eigenlijk ontwerp ik alles wat iedereen dagelijks thuis gebruikt."

Snel ontworpen, snel geleverd

Zollner is naar eigen zeggen niet duur. "Ik hanteer dezelfde prijs die voor vergelijkbare designmeubels op de meubelboulevard te vinden is. Alleen mijn ontwerpen zijn zeer functioneel, van topkwaliteit en voor de klant op maat gemaakt." Bovendien is de levertijd veel korter. "Omdat ik alles zelf ontwerp en regel via mijn eigen netwerk, kan ik binnen twee à drie weken leveren, in plaats van de geijkte vier maanden van de woningboulevard."
Voor meer informatie:
Design Zollner
www.design.zollner.nl
06-27007480